申培垚

申培垚

助理教授

1480596920096048003.jpg

行为和实验经济学,环境经济学,

应用微观经济学

shenpy@shanghaitech.edu.cn

个人简历

申培垚博士于2008年在南京信息工程大学获得理学学士学位,与2011年在同济大得于管理学硕士学位,于2015年在澳大利亚新南威尔士大学获得经济学博士学位。她于2015年9月作为助理教授加入上海科技大学创业与管理学院。

主要研究内容

基于市场的环境政策,监测报告审查的执行,不诚实行为的实验经济学分析

代表性论文

发表论文

1. “Energy efficiency subsidies, additionality and incentive compatibility under hidden information,” with Regina Betz and Soo Keong Yong.

工作论文:

1. “Improving truthful reporting of polluting firms by rotating inspectors: Experimental evidence from a bribery game,” with Andreas Ortmann and Regina Betz. (R&R)

2. “Limit pricing in a multi-unit auction,” with Andreas Hefti. (Submitted)

3. “Market power and information in an experimental multi-unit auction,” with Andreas Hefti and Regina Betz.

4. “How Rewards Enhance Truthful Reporting: An Experimental Analysis,” with Andreas Ortamnn and Regina Betz.

5. “Does ‘Green’ Matter? Environmental Management and Firm Performance in China,” with Soo Keong Yong, Laure De Preux, and Mirabelle Muuls.