范筱萌

广告与品牌态度

fanxm@shanghaitech.edu.cn

个人简历

范筱萌于2019年毕业于美国西北大学凯洛格商学院市场营销系,获哲学博士学位,并于同年加入上海科技大学创业与管理学院任助理教授。其本科毕业于中国人民大学商学院工商管理专业,获管理学学士学位。

代表性论文

发表论文:

Fan, Xiaomeng, En-Chung Chang, and Duane T. Wegener (2015), “Two- or One-Dimensional View of Arousal? Exploring Tense and Energetic Arousal Routes to Consumer Attitudes,” European Journal of Marketing, 49(9/10), 1417-35

工作论文:

1.  Fan, Xiaomeng and Galen V. Bodenhausen, “Constraining Affect Infusion”

2.  Fan, Xiaomeng, Galen V. Bodenhausen, and Angela Y. Lee “Aversive Affective Cues in Advertisements”

3.  Fan, Xiaomeng, Fengyan (Cindy) Cai, and Galen V. Bodenhausen, “No Such Thing as A Free Lunch: The Negative Effect of Zero Price on Consumer Demand” (The European ACR 2018 Best Competitive Paper Award)